Hei!

Blogin ensimmäinen kirjoitus on nyt tylsästi valokuvaton, koska kamerani on huollossa.

Tämä on toinen blogini. Ensimmäistä pidin kolme vuotta, mutta tänä syksynä elämäntilanteen muutos sai minut jättämään tuon blogin taakseni. Avoero kahdeksan vuoden suhteen jälkeen on aikamoinen juttu. Erosta on nyt kuukausi ja olen laskeutumassa omille jaloilleni. Uuden blogin aloittaminen on tärkeä osa puhtaalta pöydältä aloittamista. Joten tässä sitä mennään.

Mikään eroblogi tästä ei ole tulossa, sillä säästän erotuntemusvuodatukset tarkasti vain päiväkirjojeni kuultaviksi. Tässä blogissa luon itselleni uutta elämää. Parisuhteeni alkoi, kun olin vasta 16-vuotias, joten koko pienen aikuisikäni olen elänyt yhdessä toisen ihmisen kanssa. Nyt olen omillani ja avaan silmiäni kohti avaraa maailmaa. Elämä alkaa pikkuhiljaa tuntua hyvältä, vaikka vielä muutama viikko sitten en olisi ikinä uskonut, että selviän.

Opettelen tuntemaan itseni ja tietämään, mitä elämältä haluan ja mitä en halua. Kanssani elämän jakaa pieni koira sekä kolme isompaa tai pienempää akvaariota.

Asun eromyllerryksen myötä vielä vanhempieni kanssa, koska jouduin lähtemään aiemmasta kodistani. Tavarat ovat muovipusseissa ja vain aivan välttämättömimmät arkiroinat ovat hollilla. Mutta parin viikon päästä minulla on jo oma koti, joten ei tässä nyt enää mitään ongelmaa ole. Kämppä on siis valmiina ja vuokrasopimus tehty, mutta muuttamaan pääsen vasta ensi kuussa.

Ero on saanut minut tutustumaan buddhalaisuuden oppeihin ja hetkessä elämisen taitoa opettaviin kirjoihin. Joudun - tai saan- joka tapauksessa opetella elämään täysin uudella tavalla, joten samalla minun kannattaa todella kääntää katse sisimpääni ja tutkia, kuka oikein olen.

Minua kiinnostavat muun muassa vieraat kielet. Etenkin ranska, jota puhun vaihto-oppilasvuoteni ansiosta varsin hyvin, sekä japani, jonka alkeiskurssia käyn parhaillaan.

Pidän myös luonnosta ja eläimistä ja aivan erityistä vetoa tunnen mereen. Unelmakotini on omakotitalo meren rannalla. Harrastan feng shuita ja kua-numeroni on 3, eli elementtini on puu. Vesi ruokkii puuta, joten merirakkaus selittynee tällä.

Piirrän ja maalaan taitavasti, joskin harvoin. Nautin siitä, kun työ onnistuu, mutta jos huomaan työn menevän pieleen, heitän sen pois enkä vilkaisekaan kyniä tai pensseleitä kohti pitkiin aikoihin.

Olen kiinnostunut myös linnuista. Olen harrastanut lintuja suuren osan elämästäni ja olisi mukavaa elvyttää tuo hieman sivummalle jäänyt harrastus. Miksipä en siis tekisi niin! Uudelta kodiltani on pyöräilymatka hyvälle lintukohteelle, joten kevään muuttoryntäyksen koittaessa polkaisen pyörälläni varmasti lintusia kiikaroimaan ja joutsenia syöttämään.

OTA YHTEYTTÄ

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Minulle voit laittaa viestiä Instagramissa @jonna_saari