Ah autuutta

Nyt on palikat kohdallaan! Kahden kuukauden puutostila on lopultakin loppunut: pystyn taas katsomaan Top Gearia. Kyllä olikin kamalat kaksi kuukautta. Minulta on puuttunut teknisiä elementtejä, joilla olisin voinut katsoa Top Gearia television kautta, mutta nyt on läppärit ja piuhat taas kunnossa. Nyt pystyn taas katsomaan myös Hayao Miyazakin elokuvia, joita olen niitäkin kaivannut kovasti. En tykkää läppärin näytöltä katsella ohjelmia, mutta läppäri on oltava, jotta saan tungettua dvd:t johonkin läpeen toistettaviksi...

No niin, huolet ovat siis ohi. Päätin heti suhteen päätyttyä, että vaikka joudun luopumaan monesta asiasta elämässäni, ei Top Gear ole yksi niistä. Se on niin huippuohjelma että sitä on täysin mahdoton yrittää selittää ihmisille, joilla ei ole mitään käsitystä mistä siinä on kyse.

Maalailen parhaillaan taulua, johon yritän ujuttaa suurimman osan tärkeimmistä unelmistani. Tältä näyttää:


Siinä on talo meren rannalla, onkimista, lintubongausta, eräretkiä, telttailua, matkailua ja vaikka mitä... Hiukan on tilaa vielä lisäunelmille. Kun taulu on valmis, se tulee kehyksiin oikein näkyvälle paikalle kotiini. Vielä kun osaisin maalata siihen Audi A7:n. Toisaalta, vaikka olen kuolannut sitä Audia nyt vuosikausia, niin ei se ihan kärkiunelmiani sentään ole. Monet muut asiat ovat paljon tärkeämpiä, kuten nuo, joita tuossa taulussa jo on.

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *