Ah autuutta

Nyt on palikat kohdallaan! Kahden kuukauden puutostila on lopultakin loppunut: pystyn taas katsomaan Top Gearia. Kyllä olikin kamalat kaksi kuukautta. Minulta on puuttunut teknisiä elementtejä, joilla olisin voinut katsoa Top Gearia television kautta, mutta nyt on läppärit ja piuhat taas kunnossa. Nyt pystyn taas katsomaan myös Hayao Miyazakin elokuvia, joita olen niitäkin kaivannut kovasti. En tykkää läppärin näytöltä katsella ohjelmia, mutta läppäri on oltava, jotta saan tungettua dvd:t johonkin läpeen toistettaviksi...

No niin, huolet ovat siis ohi. Päätin heti suhteen päätyttyä, että vaikka joudun luopumaan monesta asiasta elämässäni, ei Top Gear ole yksi niistä. Se on niin huippuohjelma että sitä on täysin mahdoton yrittää selittää ihmisille, joilla ei ole mitään käsitystä mistä siinä on kyse.

En osaa vieläkään päättää kummasta tykkään enemmän, James Maysta vai Jeremy Clarksonista. Clarkson on röyhkeällä ja sikamaisella tavalla jotenkin kamalan charmikas, May taas on sellainen ihana hikipinko jolla on mainio kyky nauraa itselleen... Ja molemmat on jäätävän hauskoja. Molempia saa nauraa vedet silmissä.

Maalailen parhaillaan taulua, johon yritän ujuttaa suurimman osan tärkeimmistä unelmistani. Tältä näyttää:


Siinä on talo meren rannalla, onkimista, lintubongausta, eräretkiä, telttailua, matkailua ja vaikka mitä... Hiukan on tilaa vielä lisäunelmille. Kun taulu on valmis, se tulee kehyksiin oikein näkyvälle paikalle kotiini. Vielä kun saisin maalattua siihen Audi A7:n, mutta kun autoja on niin kamalan vaikea maalata! Mulla ei ole sitä kykyä ollenkaan... Ja toisaalta, vaikka olen kuolannut sitä Audia nyt vuosikausia, niin ei se ihan kärkiunelmiani sentään ole. Monet muut asiat ovat paljon tärkeämpiä, kuten nuo, joita tuossa taulussa jo on.

Kommentit

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *