Iltaa istumaan

Eilinen työpäivä venyi yllättäen - olin töissä aamuyhdeksästä iltaan puoli kymmeneen. Onneksi pystyin käydä ulkoiluttamassa koiran välillä! Töissä oli kyllä hauskaa, sitä en kiellä. Ei se niin pitkältä tuntunut.

Mutta tänään on lauantai ja uudestä työpäivästä huolimatta nyt tuntuu siltä, että olisi syytä tehdä jotain muutakin kuin olla töissä ja tulla kotiin katsomaan televisiota ja nukkumaan.

Niinpä tänään on aika ottaa uusi askel uudessa elämässä, ja lähteä töiden jälkeen yhdelle. Sain kaverin houkuteltua mukaan (ei ollut vaikeaa) ja matkaamme työpäivän päätteeksi pienen matkan päähän paikkaan, joka on molemmille uusi. Salon alueellahan se on (Salo on niin suuri että ei täältä taida olla koskaan tarvetta poistua) mutta ei keskustassa, vaan kauniilla maaseudulla. Olen kuullut paikasta suosituksia luotettavista lähteistä, joten nyt on aika uskaltautua katsomaan, miltä siellä näyttää.

Olen kaivannut elämääni illanistumispaikkaa, jossa ei pauhaisi musiikki eikä juoksisi teinejä jaloissa. Paikkaa, joka olisi kaunis ja tunnelmallinen ja jossa saisi istua ja jutella rauhassa ja nauttia oluensa pitkän kaavan mukaan vaikka kerran viikossa. Toiveeni tämän illan paikan suhteen ovat korkealla.

Huomennakin on työpäivä, mutta onneksi on kiva keikka tiedossa. Viikonvaihteiden työkeikat on oikeastaan aina kivoja.

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *