Vetää syvään henkeä

Kyllä taas pitää vetää henkeä, huhhuh.


Tunnepuolen takapakit ottaa a) koville b) päähän.

Takapakista syntyy reaktio, että pitäisi rynnätä eteenpäin, ihan sama miten. Mutta tietäähän sen, ettei se olisi järkevää. Eli syytä on vain istahtaa sohvalle, vetää syvään henkeä ja uskoa parempaan huomiseen. Ei pitäisi antaa asioiden hetkauttaa. Onneksi kohta alkaa Miehen puolikkaat. Ei ole vielä ikinä ollut sellaista tilannetta, ettei se olisi auttanut.

Telkkarissa on nainen joka kiroilee ihan kamalasti. Ite oon onneks onnistunu hiukan vähentää. Kyllä mä pian pystyn lopettaa kokonaan.

Nyt teetä ja lepoa. Huomisesta tulee kiva päivä.

Kommentit

Riikka sanoi…
Takapakkeja tulee varmasti kaikille ja väistämättä aina jossain vaiheessa. Vielä pitkänkin ajan jälkeen saaattaa joissain tilanteissa yllättää itsensä haikailemasta vanhan perään. Mutta niistä yli päästyään saa aina huomata taas olevansa vähän vahvempi, vähän enemmän sinut asian kanssa ja vähän enemmän toipunut, vaikka itse tilanteessa ne tuntuvat ainakin oman kokemuksen mukaan pahoilta varsinkin siksi, kun yleensä sitä on ehtinyt tuudittautua jotenkin sellaiseen oloon, että nyt alkaa olla jo aika hyvin toipunut, ja sitten saakin huomata, että vieläkin on joitain asioita käsittelemättä...

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *