Vapaa

Vapaapäivä! Ja hyvä se on ollutkin. Käytiin siskon kanssa Teijon Telakan konttorin parkkipaikalla, koska saatiin eilen kuulla, että telakka-alue näkyy sieltä kivasti. Ja niin se todella näkyi. Ihailtiin siinä upeita laivoja hyvän aikaa. Armeijan kalustoa. Ja se iso, keltainen nosturi, joka näkyy kauas, liikkui ja hilautui siinä eteenpäin ylvään rauhallisesti työn touhussa. Kuinka hauskaa voisi olla ohjata sellaista?

Kaiken lisäksi aivan telakan vieressä on satumaisen kauniita, vanhoja, suuria, punaisia puutaloja. Niissä on valkoiset ikkunanpielet ja ne ovat niin kauniita taloja että voisin muuttaa tavarani johonkin niistä vaikka heti. Niissä on paljon vuokra-asuntoja. Telakan työntekijöitä on niissä kuulemma vuokralla eli voipi olla ettei mulla olis asiaa niihin muuttaa. Tai mistäs sitä tietää mihin elämä kuljettaa!


Heiteltiin Sahiksella käpyjä järven vastajäätyneelle jäälle. Pienestä se ilo syntyy kun on vastaanottavainen.

Eilisen kahvakuulan jäljiltä on lihakset hyvällä tavalla kipeät. Ai että mikä tunne. Olikin jännä tunti. Siitä lisää myöhemmin. Hihii!

Ai jee, elämä on hyvää. Tän illan vedän lonkkaa, huomenna on työpäivä ja perjantaina onkin taas toki vapaa Suomen itsenäisyyden kunniaksi. Viikonloppu on jo suunniteltu, kuten myös sitä seuraava viikonloppu, jolloin on muun muassa Robinin keikka ja myös jotain muuta superkivaa. Mutta siitä siis lisää myöhemmin. Ehkä. Hihii!

Kuolaan Ylvis-villapaitaa netissä. Ja talkshown lippuja. Tonne yleisöön pitää joskus päästä. Jos sitä kuvataan ens kesänä kun meen Norjaan ni ihan taatusti haluun tonne. Hinnat on 12-48 euroa. Ei paha siitä, että saa nähdä Vegardin ja Bårdin livenä.


Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *