SeaLife

Oltiin eilen siskon perheen kanssa Helsingin SeaLifessa. Se olikin hieno paikka, en ole ennen ollut. Kyllä siellä oli aikuisellekin paljon nähtävää. Siistiä ja mukavaa, akvaariot olivat hienossa kunnossa. Eikä ollut ruuhkaa, se oli mahtavaa.

Aloitettiin kierros kahvilla. Muuten ei olisi kahvinhimoisena voinut keskittyä koko kierrokseen.

Tässä muutama kuva reissusta. Loput löytyvät täältä.

Piraijoilla oli aivan fantastinen akvaario.
Oih, tuossa alla olevassa altaassa kalaset ja pienet hait olivat aivan kosketusetäisyydellä norkoilemassa ruokaa. Olisi niin kovasti tehnyt mieli silitellä niitä! Mutta olin kiltti enkä silittänyt.


SeaLifessa oli tursasnäyttely, siellä oli monenlaista lonkeroista kaveria näytillä. Jakki-tursas oli erillään muista, heti kierroksen alkupäässä.

Tuo alla oleva rapu teki muhun vaikutuksen. Se oli niin ihana, istui siinä syvissä mietteissään kaikessa rauhassa, nenä lasissa kiinni. Kädet muhvissa se katseli meitä, eikä liikahtanut ollenkaan.

Aivan ihana tuo etulasissa meditoiva rapu!
Erään lasin takaa löytyi molukkirapuja. Muistan nähneeni niitä lapsena yhdessä kirjassa ja ne olivat heti kova juttu. Vähän niin kuin trilobiitteja, jotka eivät koskaan kadonneet.

Molukkiravut oli kova juttu jo lapsena.


Kierroksen jälkeen oli tietenkin aika mennä kauppaan. Siellä oli yllättävän halvat hinnat! Korkeasaaren putiikissa kaikki maksaa ihan törkeästi, mutta SeaLifessa oli melkein halvempaa kuin marketissa. Olin siitä tosi ihmeissäni.

Ja sitten lähdin leluostoksille.

Ostin parilla eurolla muovisen söpön taskuravun ja kolmella eurolla pyriitinpalan. Mukulat ostivat kummatkin itselleen rapupehmolelut. Toinen valitsi taskuravun ja toinen erakkoravun.


Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *