Paha poika

Muutaman kerran vuodessa jostain putkahtaa biisi, jota on pakko kuunnella ripiitillä mielellään aamusta iltaan ja joka päivä.

Tässä tämän hetken rakkauteni. Biisi ei ole uusi, mutta henkilökohtaisesti löysin sen vasta nyt välipäivinä. Diandran muu musiikki ei uppoa minuun millään lailla, mutta tämä kipale menee kuin kuuma veitsi voihin.

<3Yhdeksän päivän työputki meneillään. Se ei olisi ongelma, ellen olisi hankkinut itselleni flunssaa alkuviikosta. Mutta kyllä tää tästä! Ei se ole niin justiinsa.

Parin viikon päästä on neljä vapaata putkeen. Ajatuksena on lähteä Fifin kanssa käymään Rovaniemellä. Sinne ajaa täältä viisi ja puoli tuntia Googlen mukaan, mun kaasujalallani hiukan kauemmin. Ja kun sinne saakka pääsee niin ties vaikka poikkeaisin ohimennen Haaparannan Ikeassa.

Rovaniemellä käyminen on täällä aivan arkinen juttu. Ihmisten kynnys lähteä täältä Rovaniemelle on melkein yhtä matala kuin salolaisten kynnys lähteä käymään Turussa. Ehkä itsekin totun siihen joskus. Minun tapauksessani jo pelkkä Inarissa käyminenkin (matkaa 100 km suuntaansa) vaatii monesti vähän suunnittelua. Ei tosin enää joka kerta, tiedän jo että sinne voi spontaanistikin lähteä.

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *