Uusi kuvagalleria

Tietokoneella on kiva värkkäillä kun inspiraatio iskee. Viime aikoina ja varsinkin viimeisen 24 tunnin aikana sitä inspiraatiota on piisannut vaikka muille jakaa. Tänään oli vapaa ja sää harmaa ja tuulinen, joten oli täydellinen päivä tehdä tietokonejuttuja.

Tosin ehdin istua kaverin kanssa kahvillakin useamman tunnin ja tietenkin kävin myös lenkillä.

Loin viime yönä wordpress-pohjaan kuvagallerian, johon laitoin muutamia kuvia muutamaan eri kategoriaan. Tarkoitus oli luoda ikäänkuin tyylikäs käyntikortti, jossa julkaisen suosikkikuviani huolellisesti valikoiden.

Sivusto löytyy osoitteesta https://jvkuvat.wordpress.com/
Paljon aikaa on mennyt siihen kun opettelen gimpin ja paint.netin käyttöä. Kouluaikoina joskus tuli harjoiteltua photoshoppia, eli jonkinlainen pohja mulla on, mutta kyllä se kuvien muokkaaminen noilla ohjelmilla silti on aikamoista eteenpäin haparoimista. Mutta se on hauskaa! Kokeilemalla löytää sellaisia juttuja ja efektejä joita ei olisi osannut edes tietoisesti etsiä.

No kuvagallerian luonti valmiiseen wp-pohjaan oli nopea ja helppo juttu, eniten aikaa meni kuvien valitsemiseen kun niitä on kertynyt niin valtavasti. Valitsin pohjaksi wp:n koska se näyttää pirun tyylikkäältä. Koodaamaan en alkanut, vaikka haluaisinkin osata koodata niin en osaa.

Tässä toinen projekti jonka parissa olen värkkäillyt:
Siitä lisää myöhemmin kevään aikana, mutta sanotaanko, että siihen liittyen tilasin itselleni tällä viikolla Dopen kelkkailutakin Ridestoresta. Enää puuttuu kypärä (haluaisin samanlaisen kuin The Stigillä mutta maksaa jäätävästi), lasit, kengät ja kelkka. Ai niin ja uuden kameran haluaisin, ja jonkinlaisen kunnon videoeditorin.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hej onko teilää 1.3 Revontulet näin kartalla että sielä pitäs olla terv Gitta
Hei! Alkuillasta ainakin taivas oli pilvessä, samoin aamulla.