Peräkärryä vaille valmista

Ridestorelta tilaamani huppari tuli tällä viikolla postissa, mutta tänään vasta tulin sitä kunnolla
sovittaneeksi. Se on niin valkoinen, ettei siihen meinaa tohtia koskea! Sopii siis erinomaisesti farkkujen kanssa vihkitilaisuudessa käytettäväksi.

Huppari saisi ehkä olla hieman pienempikin, mutta olkoon noin, eihän sen ole tarkoituskaan olla mikään kotelo. Se on niin sanottua unisex-mallia, eli suomeksi sanottuna tarkoitettu miehille, mutta nainenkin voi sitä pitää näyttämättä idiootilta.

Jos se olisi oikeasti naiselle suunniteltu, olisi kaula-aukko ehkä edes piirun verran avarampi ja kenties siitä jotain vyötärön malliakin voisi löytyä (vinkkinä vaan, Dope). Nykyisellään kaula-aukko on niin ahdas ja huppu pieni, ettei tukka mahdu mihinkään jos hupun vetää päähän. Siitä syntyy lähinnä sellainen Kenny-efekti.

Mutta ei se mitään, hyvä huppari! Sisältä pehmeä kuin unelma. Pidän myös hupun mustasta
sisuksesta.


Nyt laitan huppiksen visusti talteen enkä käytä sitä (ainakaan paljoa) ennen vihkitilaisuutta. Muuten onnistun varmasti saamaan siihen jotain sinappitahroja ja varmaan kohta jotain koneöljyäkin.

Meidän hääjärjestelyt ovat oikeastaan valmiit. Maistraatti on varattu ja esteidentutkintahakemus laitettu. Kaksi todistajaa ainakin on tulossa, ehkä kolmaskin. Mökki Ruotsista on varattu. 

Ainoa mikä vielä on eriiittäin tärkeää järjestää on toinen peräkärry, sillä meillä on vain yksi oma kärry mutta kaksi kelkkaa. Lisäksi ravintola pittää vielä varata edelliselle illalle. Mesta on tiedossa kyllä.

Ihanaa kun ei tarvitse järjestää hääjuhlia! Minulla ei millään olisi riittänyt mielenkiinto sellaiseen, ja rahatkin laitan mieluummin aivan muualle. Avioliitossa kuitenkin on kyse aivan muusta kuin hääpäivästä. Juhlikoot muut omalla tavallaan, me juhlimme tuntureilla päristellessä!

Bensaan taitaakin mennä puolet tämän naimisiinmenon budjetista, ja toinen puoli mökkivuokraan. Minusta aika hyvä yhdistelmä.

Sitten vain vihkitilaisuuden jälkeen tankit täyteen ysikasia ja menoksi kohti Kebnekaisea :)

Kommentit