Aurinko, Pallas ja lähestyvät häät

Kuvasin tuossa yhtenä iltana Pallaksen taakse laskevaa aurinkoa omalta pihalta käsin. Tajusin liian myöhään että on aivan huikea auringonlasku tulossa, enkä siis ehtinyt mihinkään paremmille pelipaikoille kameraa käyttämään.

Sieltä se pilkistää metsän takaa, Himmelriiki.
Zoomi täysille ja rajaukset tiukalle niin saa kaikki sähköpiuhat ja aurausmerkit kuvasta pois...
No, eiköhän noita auringonlaskuja vielä ehdi kuvata paremmiltakin paikoilta. Toivottavasti saamme kauniit ilmat esimerkiksi häämatkallemme Tromssaan. Katselin tänään karttaa ja etsiskelin kiinnostavannäköisiä päivämatkakohteita sopivien ajomatkojen päästä Tromssasta. Ja löytyihän niitä.

Häät ovat ihan kohta! Tarkistelin tuossa juuri, että oliko vielä jotain jota piti muistaa. Ei kait siinä, esteet on tutkittu ja vihkiaika varattu. Ravintolasta on varattu pöytä edelliselle illalle, jotta voimme juhlistaa yhdessä paikalle tulevien läheisten kanssa hieman etukäteen.

Vaatteet on kutakuinkin mietittyinä ja todistajia on tulossa tarpeeksi. Parturiaika on paria päivää ennen häitä, eli pääsen huonoista latvoista eroon juuri parahiksi. Nimenvaihdoksesta tehdään paperit vihkimisen yhteydessä, ja sormuksia emme aio vaihtaa, kihlasormukset riittävät.

Ehkä maailman vähiten ressaavat häät ikinä. Mitä sitä turhia jännittämään, kun emme kotonakaan keskenämme jännitä. Olemme vain rennosti omia itsejämme ja siten elämä on meistä ihanaa. Sitä haluan myös hääpäivämme kuvastavan: että meillä molemmilla on hauskaa ja hyvä olla.

Miehen työrintamalla asiat loksahtivat juuri siihen (hyvään) suuntaan, että muutto tavalla tai toisella Äkäslompolon läheisyyteen lähivuosina näyttää entistä todennäköisemmältä. Kittilässä pysytään niin kauan kuin se on mahdollista. Täällä on hyvä, koska tämä koti on niin täydellinen joka tavalla. Täydellisellä paikalla, sopivan kokoinen, kotoisa ja edullinen. Emme luovu tästä ihan helpolla.