Sodankylä

Uhrilampi - Lue lisää

Pittiövaaran Hirviäkuru - Lue lisää

Luostolla lumikenkäilemässä - Lue lisää

Sarvikuru - Lue lisää


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Tässäpä hyviä vinkkejä päiväretkille sodankylään, kiitoksia. Alkaakin olla pyhä-luoston polut aikalailla koluttu, kun sitä joka vuosi jostain kumman syystä löytää ittensä aina tältä seudulta. Ootko aatellu miltä mahtais näyttää pyhän tunturirivi mairivaaralta? Tai mitä löytyy kaarestunturilta?
Jonna Saari sanoi…
Hei Anonyymi! Kiva jos löysit tästä uusia vinkkejä :) Kannattaa myös tsekata meidän Retkipaikka-kartta, jossa on Sodankylästä ja lähialueilta muidenkin kuin minun juttuja: http://retkipaikka.fi/vapaa/kohteitakartalla/

Kaarestunturi on ollut mielessä jo pitkän aikaa, mutta olen kuullut pelotteluja, että sinne lähimmäksi vievä tie olisi tosi huonossa kunnossa, joten en ole vielä tullut uskaltautuneeksi sinne seuduille. Ehdottomasti joskus kuitenkin käyn sielläkin vaikkapa moottorikelkalla - Kaarestunturi on linnuntietä vain 14km päässä kotoamme ja siten lähin tunturimme.

Mairivaara oli minulle vieras nimi ja pitikin heti tarkistaa, missä se on. Kiitos paljon vinkistä, paikka näyttää kiinnostavalta! Voisin piipahtaa siellä joskus samalla kun aion käydä katsomassa viereistä Kilpiaapaa. Kilpiaapa mainitaan Sompiossa paikkana, jossa pirun on nähty tanssivan.
Oma valokuva
Löysin itseni ja oman paikkani Lapista vuonna 2014. Rakastuin rauhaan ja omaan oloon, luontoon ja hiljaisuuteen, loputtomiin kiveliöihin, kirkkaisiin vesiin ja humiseviin tuntureihin.