Harkittuja ostoksia

Rahaa ei enää riitä tuhlattavaksi, mutta muutamalla uudella sievällä pikku esineellä olen elämääni kuitenkin päättänyt kaunistaa.

Punnitse ja säästä -liikkeestä Plazasta mukaan tarttui kahta eri sorttia Pukka-teetä: revitalizing ja night time. Ensimmäistä juon aamuisin ja jälkimmäistä tietenkin ennen nukkumaanmenoa. Teesekoitukset perustuvat kuulemma ayurvedaan. En tiedä, ehkä ne toimivat ihan oikeastikin, mutta jos eivät, niin ainakin niiden lumevaikutukset ovat huomattavan tehokkaat! Kyllä niin alkaa väsyttää kun night timea juo, ja aamulla taas tekee niin kamalasti mieli revitalizingia.

Ihanat Pukka-teet maksavat 4,95 per paketti. Paketissa on 20 pussia.
Punnitse ja säästä -liikkeestä ostin myös roosanväristä himalajan karkeaa vuorisuolaa sekä paketti misokeittoaineksia lisää-vain-vesi -tyylillä. Anttilasta taas löytyi alelaarista kahden euron isompia ja pienempiä kiinalaistyylisiä metallipurkkeja, joissa suolaa ja teepusseja kelpaa säilyttää.


Tigeristä ostin kaksi misokeittokulhoa sekä suloisen lintuhahmoisen kolikkopussin, voiko söpömpää ollakaan! Vetoketjussa on naru, jonka päässä on pikkuruinen kilisevä kello. Aivan ihana. Tigerissa soi aina muuten todella hyvä musiikki. Se on Hyväntuulen musiikkia isolla H:lla. Siellä ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle, varsinkin kun katselee ympärillään olevia supersöpöjä ja edullisia tavaroita.

Voiko näin söpöä rahapussia ollakaan? Sillä on varpaatkin!
Kallein hankinta tuli tehtyä Kuismasta. Kuisman ovenpielessä oli japanilaistyylinen, puolen metrin korkuinen kirsikkapuu, jonka mustien, käppyröisten oksien päässä oli valopallot. Puu on vielä paketissaan, enkä kaiva sitä esiin ennen kuin uudessa kodissa. Eli kuva tulee perässä! Puu on jotenkin hämärällä tavalla todella viehättävä ja toimii hyvin kyllä valaisimesta.

Yhden asian ajattelin vielä itselleni ostaa lähiaikoina, nimittäin niska-hartiahieronnan. Hartiat on niin jumissa että pää ei meinaa kääntyä enää ollenkaan mihinkään suuntaan.

Kommentit

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *