Herkkua tulossa

Saatiin eilen ystävän kanssa idea että mennään Hurtsia katsomaan marraskuussa kun se esiintyy Helsingin vanhassa jäähallissa. Liput on 50 euroa kappale, mutta Hurtsin keikan kerran aikaisemminkin nähneenä tiedän kokemuksen olevan mieletön ja siksi maksan hinnan mielelläni.

Hurts on yksi täydellisimmistä uuden ajan bändeistä, mitä on. Kuuntelen eniten Queenia ja Dire Straitsia, ja uusista artisteista Hurtsin lisäksi vain Mikaa, joskaan Mikan uusin levy ei ole mieleeni. Kaksi ekaa olivatkin täydellisia.

No joka tapauksessa, Hurtsin musiikki on niin uskomatonta, ettei sitä pysty sanoin kuvailemaan. Se pitää kuulla ja ne videot ja keikat pitää nähdä. Videot ovat oikeasti todella tyylikkäistä ja erikoisia. Eikä hommaa haittaa ollenkaan myöskään se, että Theo ja Adam (<3) ovat haastatteluissa aina tosi hauskoja (suosittelen katsomaan juutubesta) ja että varsinkin Adam on myös ihan hullun komea.

Pukumiehet ei yleensä ole mun juttu mutta Hurts on pakettina niin toimiva ja täydellinen että kyseessä on itseoikeutettu poikkeus. Jos noi jätkät esiintyis farkuissa ja T-paidassa tai vaikkapa ilman paitaa niin eihän siitä tulis mitään.

Iik en malta odottaa sitä keikkaa! Pari viikkoa enää!

Adam oikealla. Kuva Hurtsin kotisivuilta.
Note to self: Opin tänään hassun jutun lueskellessani Marttilan murresanakirjaa. Ilmaisu "paskaämpärin sankan katkeemine" tarkoittaa välirikkoa. Aika osuva ilmaisu!

Kommentit

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *