Hyvä.

Ennustin tästä hyvää päivää ja hyvä siitä myös tuli. Huonoja päiviä onkin nykyään todella harvoin enkä enää pelkää niitä.

Olo on paljon eilistä parempi. Töissä oli huippupäivä, sain monen mukavan ihmisen lisäksi tavata monta erikoista eläintä.

Mutta ihan aamulla olin lenkillä.


Ajoin aamulla heti kaupan kautta Teijolle ja nappasin siskon koiran mukaan lenkille. Kilttien koirien kanssa pärjää ihan hyvin, vaikka niitä olisi hihnojen päässä kaksikin. Ilma oli kaunis ja aurinkoinen ja maailma oli rauhallinen - ihmisiä näkyi tosi vähän.

Koskikaroja sen sijaan suhasi Sahajärvestä laskevalla koskella monta. Ne eivät arvostaneet seuraani ollenkaan vaan vaikuttivat jopa ärsyyntyneiltä. En saanut kuvaa enkä kahden koiran kiskoessa eri suuntiin jaksanut kamalasti edes yrittää.


Tulin juuri kotiin ja vaikka väsyttää aika kovin niin saatanpa sittenkin katsella vielä jakson Top Gearia.

Vuosien harkinnan jälkeen ostin tänään Proactive-ihonhoitosetin. Pesuaine, kasvovesi, kosteusvoide ja naamio maksoivat yhteensä 68 euroa Sokoksessa. Nyt pitää tietenkin ottaa sellainen ennen-kuva, jotta voi sitten 60 päivän päästä ottaa uuden kuvan ja katsoa, onko iho paljonkin parempi. Ei mulla nyt mitään valtavia iho-ongelmia ole mutta pieniä ja ärsyttäviä kuitenkin, joten olis kiva, jos niistä pääsisi eroon.

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *