Adam ja Theo

Oli mahtava keikka! Vaikka enhän mä tietenkään epäillyt, etteikö olisi ollut. Tiesin, että se tulee olemaan upea.

Hurts on mahtava, olis kyllä harmittanu tosi kovin jos olis tuo keikka jääny välistä.


Pojat aloittivat keikkansa minuutilleen aikataulussa ja saapuivat reippaasti lavalle. Ilman mitään turhaa viivyttelyä ja yleisön kiljutusta. Theo jutteli yleisölle keikan aikana kivasti myös suomeksi. Ja heitteli tietenkin valkoisia ruusuja yleisömereen.

Arvostan suuresti tällaista hyvää käytöstä, että artisti kunnioittaa yleisöä selvästi ja on kiitollinen yleisön suosiosta. Nää miehet menestyy ihan hurjasti mutta muistavat aina vain käydä Suomessa usein keikoilla ja kiittää suomalaisyleisöä siitä, että meillä oli aikoinaan iso rooli Hurtsin nostamisessa maailmankartalle.


Keikan biisilista oli erinomainen, joka toinen biisi oli uudelta ja joka toinen ekalta levyltä aika tarkkaan. Ekaa kertaa kiinnitin nyt todella huomiota siihen kuinka mielettömän voimakas ja upea lauluääni Theolla on. Sitä on todella vaikea edes kuvailla ja mun on kyllä vaikea nimetä ketään muuta tämän päivän artistia kenellä olis edes lähelle yhtä mieletön ääni.

Olen nähny Hurtsin jäähallissa myös Happiness-kiertueella, ja silloin he muistaakseni soittivat aika tarkkaan kaikki biisit, joita heillä silloin oli. Nyt jäi joitain kappaleita kuulematta, kuten Happiness. Mutta ei se kauheasti haitannut.

Awww! Adam (oikealla) on mun suosikki ollu alusta saakka. Siinä on sitä jotain.

Uuden levyn suosikkibiisini on Sandman, joka livenä kuulosti todella erinomaiselta.

Pitääkin jossain vaiheessa taas katsastaa Hurtsin uusia haastatteluita Youtubesta. Oon kattonu Happinessin aikaisia haastatteluja ja tiiän että näiden äijien haastattelut on viihdyttäviä. Niillä on hyvää läppää keskenään. Suosittelen!

Adam pysyi tyylilleen uskollisesti vähäeleisenä koko keikan, soitti välillä pianoa ja välillä kitaraa ja välillä elehti kiitollisuuttaan yleisölle. Theo nautti keikasta silminnähden suuresti ja hymyili ja hyppi pitkin lavaa kuin heinäsirkka. Yleisökin käyttäytyi hyvin: ääntä lähti niin kovin kuin vain ikinä mahdollista.


Ajo Jäähallille ja sieltä pois sujui kivasti. Tavoitteeni oli, että kukaan ei joudu mulle tööttäämään, eikä joutunutkaan. Eikä edes eksytty tai mitään. Parkkipaikalta lähdettäessä näkyi toinenkin viissatanen ja sen kuski moikkasi meille. Siitä tuli hyvä mieli! Kyllä meidän viissataskuskien pitäisi perustaa joku salaseura. Tai oma puolue, tai jotain.

Matkalla pysähdyttiin Kivihovilla ja Hesen myynti loppui minuuttia ennen ku ehdittiin tiskille. Ni ei siinä sitten muu auttanut kuin turvautua energiajuomaan ja minisipsipussiin.


Nyt pitäis kai mennä maate, että jaksais aamulla yhdeksältä lähteä lenkille. Mutta kun ei nukuta!

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *