Aivot pihalle?

Välillä tulee elämässä vastaan sellaisia biisejä että niistä ei meinaa päästä yli eikä ympäri. Niitä on pakko kuunnella koko ajan aina tilaisuuden tullen. Luojan kiitos nykykännyköillä voi jo kuunnella youtuben kautta kaikkea mahdollista.

Tämän päivän soundtrack on muodostunut lähes yksinomaan tästä kappaleesta:


Joku siinä vaan on mikä koukuttaa. Cesarionin ekan biisin "Undressed" löysin melkein heti sen ilmestyttyä ja sitä tuli myös aikoinaan kuunneltua urakkaluontoisesti. Uskallan väittää, että tämä uudempi Brains out on vielä paljon parempi. Odotin Kimiltä paljon undressedin perusteella ja ilmeisesti kaveri lunastaa odotukset. Kyllä ne ruotsalaiset osaa jumankekka niin.

Nykyään en pysty huudattamaan musiikkia muualla kuin autossa, joten automatkat ovat aivan omanlaisensa nautinto. Fifissä on onneksi hyvät kajarit. Ainakin riittävän hyvät mulle. Ajaessa sitä arvostaa myös biisien ajo-ominaisuuksia. Jotkut biisit toimii auton ratissa, toiset ei. Brains out toimii erinomaisesti.

Tämän päivän kahvakuulatunti peruuntui pettymyksekseni. Ei auttanut kuin lähteä sateessa lenkille. Mutta huomenna ja ylihuomenna pääsen lenkille valoisaan aikaan ja kaunista ilmaa on luvattu, joten elämä näyttää hyvin valoisalta.

Kommentit

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *