Koiria, autoja ja ongintaa

Kävin aamulla maalla pesemässä Fifin. Kun ei meidän imagolle oikein sovi tuollainen kuraisuus mitä näistä keleistä nyt on koitunut. Nyt ollaan taas valkoisen kiiltäviä! Ainakin ennen kuin joudutaan taas seuraavaksi ajamaan enemmän kuin kolme metriä. Inhottavat kurakelit.

Käytiin pitkällä lenkilläkin, ei Fifin kanssa kylläkään, mutta koiran ja äidin kanssa. Metsässä meitä vastaan juoksi räkyttävä polvenkorkuinen koira ja nostin oman koirani syliin turvaan. Siinä se vieras koira räksytti vaikka kuinka kauan ja muija juoksi sen perässä mut kohdalle päästessäänkään ei ottanu koiraansa kiinni vaan kutsui sitä vaan ja yritti jatkaa matkaa. Vaan koirapa ei halunnut lähteä vaan räkytti siinä vaikka kuinka kauan. Barbaari. Itseä kyllä hävettäis jos olis noin huonosti käyttäytyvä koira enkä sais sitä edes hallintaan. No, jokainen tavallaan. Ei se ainakaan jalkaan käyny kiinni niin kai se sitten ihan hyvin meni.

Tänään oli taas iltavuoro. Viikko etenee nopeasti ja niinpä siinä nyt pääsi käymään et missasin jälleen kerran Salossa pidetyn matelijanäyttelyn. Miten aika voi mennä niin äkkiä? Nyt jäi krokot ja käärmeet näkemättä.

Viikonlopulla lähdetään kaverin kanssa onkimaan. Ihan huippua! Siitä on liian kauan ku olen viimeks päässy kalaan. Oon vaan haaveillu ja haaveillu mutta nyt tartun lopultakin tositoimiin ja haluan että siitä tulee tapa. Pääsenpä vielä upeisiin merimaisemiin Kasnäsiin! Iskä laittoi mulle tänään kiltisti kaksi onkivapaa käyttövalmiiksi. Ties vaikka saataisiin ihan niinkin isoja kaloja, että niitä voisi peräti syödä? Onneksi on kännykässä netti niin voi sitten tarvittaessa äkkiä Youtubesta katsoa opetusvideon kalan perkaamisesta. Ja heti perään etsiä jostain jonkun kermaisen kalakeiton reseptin.

Mutta juuri nyt on aika levätä.

Päivän kuin päivän kruunaa aina illan Top Gear. Kaadan teen mukiin hautumaan, valitsen sattumanvaraisesti jonkun TG-kauden ja siitä jonkun jakson, istahdan sohvalle, vedän peiton päälle ja nautin. Eilen valitsin sattumalta jakson, jossa May testasi Budapestissä 1,3-litraista diesel Fiat viissatasta! Juuri samanlaista kuin mikä mulla on, paitsi mun Fifillä on myös kattoikkuna. Top Gearissa kyllä tietenkin järjestelmällisesti inhotaan kaikkea dieseliä mutta mä en kyllä bensa-autoa mielelläni ottais monestakaan syystä.


Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *