Paras päivä ikinä?

MG Salon iltatorilla 2013.
Tänään tapahtui niin paljon niin hyviä asioita, etten taida saada unta, kun vain piehtaroin sängyn pohjalla ja hymyilen maanisesti.

Mukavaa oli esimerkiksi Mikael Gabrielin tapaaminen ja hänen keikkansa seuraaminen. Erityisen mukavaa oli löytää keikalta tämä hillittömän hyvä biisi.

Ai niin ja huippuhyvät fiilikset sain siitä, että ostin kaksi lippua Robinin joulukuiselle Caribian-keikalle. Odotan sitä todella kovin koska oon ihan varma että Robin on ihan mahtava livenä. Tätä kappaletta oon huudattanu tänään tuon äskeisen linkatun ohella ahkeraan. Ajattelin olla jopa niin hurja, että varaan koko keikkapäivän itselleni tyhjäksi, jotta voin olla keikkapaikalla ajoissa ja päästä lähelle lavaa. Siellä tunnelma on varmasti paras.

Tänään tapahtui myös kaksi muuta ihan huippuihanaa asiaa. Siis asioita, joista tulee niin hyvä mieli, että pää menee ruusuisuudesta lukkoon. Oikeasti sain niistä vieläkin paremmat kicksit kuin noista kahdesta jotka tossa yllä kerroin. Mutta yksityisyyden nimissä pidän tiedon näistä superjutuista itselläni ja jatkan niissä piehtaroimista keskenäni. Häähää.

Ja sitten tapahtui vielä kaikkea pientä ihanaa, kuten että olin lenkillä kauniissa maisemissa ja sisko varasi mulle huomiseksi ajan tutulle hierojalle. Kävin Teijolla syömässä ja ruoka oli todella hyvää, Olivian kanaa. Ja tapasin työpäivän aikana vaikka kuinka paljon tosi mukavia ihmisiä. Uudenvuoden suunnitelmatkin selvisivät. Ja ostin kahta uutta teetä ja molemmat on tosi hyviä. Ja monta muuta juttuakin meni todella putkeen tänään.

Voiko päivä oikeastaan olla enää parempi?

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *