Kesälomaa ajatellessa

Piirtelin kartan kesälomamatkaa silmällä pitäen. Googlella on niinpal fiini karttaohjelma, jolla tällaisia voi piirrellä.


Tuohan on nyt vain yksi suunnitelma, joka voi vielä elää. Muutama tärkeä paikka siinä kuitenkin on, jotka haluan ehdottomasti matkaan sisällyttää:

Bergen, Lillehammer, Helgeland, Bodö, Lofootit, Áltá.

Ne haluan kaikki nähdä.

Onneksi kesälomaa on 18 päivää, niin siinä kelpaa matkustella!

Olin tänään Salon kirjastossa Hilkansalissa kuuntelemassa luontokuvaaja Kai Fagerströmiä ja Heikki Willamoa. He näyttivät luontokuviaan ja ne olivat aivan mielettömiä. Osan kuvista olin nähnyt aiemmin kirjassa, mutta valkokankaalle pimeässä salissa heijastettuna ne näyttivät vielä paljon upeammilta. Mäyriä, oravia, karhuja, hirviä... Ja paljon muuta. Uskomattomia kuvia, uskomattoman ilmeikkäitä eläimiä ja otoksissa niin vahva tunnelma, että välistä meinasi kyynel vierähtää. Välillä nauratti.

Koko Hilkansali oli ihan täyteen ahdettu ja siellä näkyi paljon tuttuja naamoja. Kaikki 128 penkkiä oli tarkasti käytössä, ja osa yleisöstä joutui vielä seisomaankin, kun ei istumaan enää mahtunut. Tilaisuuden suosio taisi yllättää järjestäjät.

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *