Kolmas flunssapäivä

Flunssa on oikeasti ihan jees silloin, kun on muutenkin vapaata. Eli esim tänään. Vapaapäivinä ei aina tule levättyä tarpeeksi, mutta flunssa pakottaa köllimään ja rentoutumaan. Se pakottaa pysähtymään, mutta miettimisestä ei tule mitään koska pää on niin täynnä räkää. Aika tosi vapauttavaa oikeastaan!

Tänään minulla on kolme pääaktiviteettia: Televisio, sohva ja tietenkin niistäminen. Aurinko paistaa ikkunasta säleikön läpi ja huutelee, että pitäisi mennä ulos. Mutta nyt ei voi. Ei voi kuin tuijottaa töllöä koko päivän. Onneksi sieltä tulee paljon ihania, hellyyttäviä, amerikkalaisia eläinohjelmia. Itku meinaa tulla kun on niin söpöjä eläimiä.

Isi kävi korjaamassa yhden vilkkuvan valon, ruuvaamassa akvaariokaapin oven paikoilleen ja ulkoiluttamassa koiran. Hän toi kaupasta kassillisen herkkuja: ruokaa, jogurtteja, vanukasta, vissyä, omenoita, suklaata... Ihanaa! Kyllä tällaisissa olosuhteissa kelpaa vähän sairastellakin.

Koira kyllä vihaa minua juuri nyt. Se tylsistyy ihan kamalasti, tuijottaa minua ja huokailee pitkään ja tuskaisesti. Se ei ymmärrä, miksi tänään ei liikahdeta sohvalta.

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *