Mehtä

Sekametsä on kyllä jotain vallan ihanaa. Kostea, tuoksuva, vehreä, syleilevä, ihana sekametsä. 

Koneella istuminen alkaa käydä kropan päälle. Ja silmien! Jouduin ostamaan silmätippoja, kun jatkuvasti tuntuu, että on silmät santaa täynnä. Ne ovat ihan kivasti auttaneetkin. Valkkasin Yliopiston Apteekin omia tippoja, koska ne olivat ainoita kotimaisia joita löysin. Milloin minusta on tullut näin tunnollinen, että suosin suomalaisuutta jo silmätipoissakin?


Kropan ja silmienkin takia metsään on aina vain ihanampi palata. Siellä lepää sielun lisäksi kehokin. Metsässä unelmoin aina, että voisin vain painella sinne pöpelikköön ja elellä siellä kaarnaa ja sammalta syöden, täysin irti yhteiskunnasta. Oih, mikä ajatus.

Ehkä karkaankin Norjan erämaihin elelemään tuollaista elämää?

Täytyy pian ottaa se pressu metsään mukaan, että voi istahtaa edes hetkeksi sammalikkoon teetä juomaan.


Päivä on pidentynyt selvästi ja minun puolestani talvi oli nyt tässä. Ei niin, että kaipaisin kesän kuumuutta ja loputonta valoa - juuri nyt on täydellistä.


Ostin liput Robinin keikalle Someron Esakalliolle. Hihii! Keikka on heinäkuun alussa. Vien äitin sinne. Esakalliolla vaan on aivan karmivan huono akustiikka. Niin huono, että jopa minun epämusikaaliset korvani huomaavat, että se on ihan kamalan huono. Mutta ei se mitään. Robin on aina Robin, sitä ei mikään puuroakustiikka saa pilattua. Täällä kuvia Robinin keikalta Turun Caribiassa viime joulukuussa.

Robin ei voittanut eilen yhtään Emmaa mutta oli taatusti illan paras esiintyjä. Se on aivan huippuesiintyjä, siitä ei ole kysymystäkään. Moni voisi ottaa mallia.


Piti aamulla mennä isin kanssa Halikonlahdelle lintuja katsomaan, mutta yöllä oli aivan kammottava myrsky ja sadetta oli luvattu aamuksikin, joten lykättiin suunnitelmaa sunnuntaihin. Huomenna siis kiikarit kaulaan.

Tänään lenkillä kuvasin kokonaisen pienen albumillisen. Se löytyy täältä.

Kommentit

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *