Muutto

Tyhjiöpussin keksijä ansaitsisi Nobelin rauhanpalkinnon.

Jep, tänään on pakkauspäivä muuttoa varten. Hirveän kätevä tällainen pääsiäinen, nämä vapaapäivät osuivat täydelliseen saumaan.

Olen huhkinut jo kolme tuntia, mutta en vieläkään ole päässyt käsiksi siihen, minkä luulin olevan melkein ainoa jäljellä oleva kohde - keittiön kaapistoon. Sen sijaan olen pessyt pyykkiä ja tunkenut puhtaat kankaat märkinä Ikean kassiin viedäkseni ne pyykkinarulle maaseudulle myöhemmin tänään. Olen pakannut yläkerran tavaroita ja heittänyt aika rankalla kädellä tavaraa poiskin. Keittiö tursuaa paperikasseja, jotka ovat matkalla roskikseen. Kirppismyytävääkin on vielä löytynyt, mutta saa nähdä, mitä ehdin enää myydä. Monta nippua ainakin Aku Ankkoja ja Koti ja Keittiöitä ajattelin myydä, eipä mulla muita lehtiä juuri olekaan.

Koira meni Ikean kassiin omaehtoisesti. Se on hänen pesänsä.
Tyhjiöpusseja on jäljellä enää kolme, eli olen täyttänyt niitä jo viisitoista. Vaatteet, verhot, tekstiilit, peitot ja tyynyt menevät aivan olemattomaan tilaan helposti ja nätisti.

Yläkerta on nyt valmis, sieltä on kaikki pikkuirtaimisto pakattu.

Nyt olisi aika iskeä niihin keittiön kaappeihin. Mutta vielä sitä ennen taidan sittenkin pakata kirjahyllyn tavarat laatikoihin.

Tietokone pitäisi saada myytyä ensi viikon aikana, etten joutuisi muuttamaan sitä uuteen osoitteeseen enää. Yksi kiinnostunut ostaja on, mutta ongelma on, etten tiedä tuosta peijakkaan laitteesta muuta kuin että se on hyvä ja että sen näyttö, näppis ja hiiri ovat superhyvät. Tarttis saada kaivettua siitä vähän lisää jotain tietoa, niin ostajaehdokaskin tietäisi, mitä on ehkä ostamassa.

Huhhuh.

Takaisin töihin.

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *