Muuttokuukausi alkoi

Muutan tässä kuussa pois nykyisestä vuokra-asunnostani. Rakastan tätä kämppää, mutta päätin muuttaa säästääkseni rahaa suurta muuttoa varten. Asun kesän vanhempieni luona kaupungin ulkopuolella, omassa, vanhassa huoneessani. Tiedän, että siitä tulee hyvä kesä <3

Kun sitten syyskuussa muutan kenties pois koko Suomesta, niin on paljon helpompaa lähteä, kun ei silloin enää tarvitse miettiä koko kämpän tyhjentämistä, pakkaamista, siivoamista ja muuta. Saan viedä tavaroita omaan tahtiini koska ei haittaa, vaikka jotain jäisi aluksi vielä Suomeen.

Akvaariokalat ovat menneet kaupaksi (oikeasti lahjoitin ne kaikki, moneen eri osoitteeseen) ja toinen akvaarioistakin on jo myyty ja se haettiin pois tänään. Toinen on vielä myynnissä, siinä on vielä kaloja. Kalat saavat kaikki uuden kodin ensi viikon aikana ja sitten tyhjennän senkin akvaarion ja toivottavasti saan myytyä ennen muuttoa.

Asuntoni on aivan ihana. Väitän, että sen kauneudella ja ihanalla, lämpimällä tunnelmalla oli aikoinaan paljon tekemistä sen kanssa, että pääsin yli kipeästä erosta. Oli onni, että sain tämän asunnon, sillä kiinnostuneita oli muitakin. Heti alusta saakka koin, että tämä on minulle koti, ja minun on aina ollut todella mukava ja hyvä palata tänne milloin mistäkin. Se oli tosi tärkeää, koska eron jälkeen olin todella hunningolla.

Asunto on tunnelmallinen, valoisa ja yhdelle ihmiselle todella tilava. Vanhan rivarin päätyasunto kauniilla, rauhallisella, puistoisella alueella.

Mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin. Norjassa minua saattaa odottaa paljon ahtaampi ja kalliimpi asunto, ehkä, mutta siellä taas sitten on paljon muuta hyvää. Kuten meri.

Muutan ulos huhtikuun loppuun mennessä.


Kommentit

Laura Zia sanoi…
Ihan mieletön tuo kissa(?)taulu! Mistä noita saa??
T. Se sama tyyppi joka yritti ostaa sulta paidankin päältä :D eli Laura
Kiitos :) oon sen itse maalannut.
Laura Zia sanoi…
Muistin yhtäkkiä taas taulusi ja jättämäni kommentin. Ihan pakko kysyä että ootko myynyt tuon taulun vai muuttaako se mukanasi? Nääkähtäisin onnesta jos saisin tuollaisen omaa seinääni koristamaan, on se vaan niin upea! En melkein voi uskoa että joku osaa tehdä tuollaisia ihan itse. Ja samalla toivotan sulle hyvää kesää ja upeaa reissua (/elämää?) Norjaan! Rohkea olet kun toteutat unelmiasi. :)
Moikka Laura
Ei tuo taulu kyllä myytävänä ole, tykkään siitä itse niin kovasti että en kyllä mihinkään inhimilliseen hintaan sitä pystyisi myymään :/
Hyvää kesää sulle myös!
Laura Zia sanoi…
Harmillista, minun kannaltani. :) Jos muutat joskus mielesi, tiedät mistä mut löytää!

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *