Peruspääsiäinen

Toinen muuttopäivä.

Kirjahyllyt, puuarkku, patjat ja jäätävä määrä muuta irtaimistoa vaihtoivat osoitetta. Hyvältä näyttää. Nyt, kun omaa tavaramassaa tarkastelee muuttotavarana, niin siinä näkee erityisen hyvin, että mitä tavaroita oikeasti haluaa säilyttää ja mitä ei. Olen todella ylpeä itsestäni, että olen saanut karsittua matkastani oikeastaan kaiken, mitä en kaipaa. Se on helpottanut muuttoa ja keventänyt elämää paljon.


Tällaisessa huoneessa asun nyt sitten syyskuuhun saakka. Oma, vanha huoneeni. Ikean Expediteissa vasemmalla on vaatteet, mutta vaikka vaatteet pidänkin, niin noita hyllyjä en Norjaan vie. Ne ovat niin täynnä naarmuja, että joutavat kaatopaikalle, kunhan ovat vielä palvelleet tässä viimeisessä etapissaan. Muutoin aion kyllä pitää ja muuttaa Norjaan kaikki huonekaluni.

Kyllä lihaksissa tuntuu, että muutettu on. Kävin äsken vielä pitkällä lenkillä ja pelkäänpä, etten pääse aamulla sängystä ylös. Mutta syytä olisi päästä. Muutettavaa on vielä vaikka millä mitalla.

Oli kyllä aivan fantastinen kevätpäivä. 17 astetta lämmintä, aurinko paistoi, muutto sujui kuin tanssi. Käytiin siskon kanssa kiinalaisessa (otin Pekingin jättirapuja) ja serkkuakin tapasin ensimmäistä kertaa vuosikausiin. Käveltiin pätkä lenkkiä yhdessä ja löydettiin tieltä heikossa hapessa oleva suursukeltaja, raukkaparka varmaan oli luullut laskeutuvansa veteen.

Luulin sitä ensin koloradonkuoriaseksi.
Samsung Galaxy SII plus -puhelimeni kosahti. Se on harrastellut ajoittaisia jumituksia siitä saakka, kun hankin sen viime talvena. Nyt viimeisen viikon aikana se on alkanut kuumentua. Se kuumenee ladattaessa, mutta myös muulloin, jopa silloin, kun en käytä sitä. Välillä se on ihan normaali, mutta sitten kuumenee taas. Edellinen puhelin teki aivan samaa, kunnes se ei lopulta enää osannut tehdä mitään muuta kuin kuumentua. Mun on pakko viedä tämä uusi puhelin huoltoon, vaikka en tiedä, miten pärjään ilman sitä. Se on vasta muutaman kuukauden vanha.

Vaihdoin äsken ennakkotoimenpiteenä takaisin vanhaan Nokiaani, jossa on jonkinlainen netinkäyttömahdollisuus, mutta onhan se aivan kertakaikkisen kamala puhelin, kun on tottunut Galaxya käyttämään. Netti on aivan äärettömän kömpelö käyttää ja synkronointi Google-tilin kanssa on mahdotonta. Vaikka teoriassa sen pitäisi olla mahdollista, mutta ei se vain ole. Olen tottunut käyttämään kännyllä kaikkia Googlen palveluita, esimerkiksi Hangoutsia, kalenteria, sähköpostia ja bloggeria. Mutta nyt se ei vain onnistu. Voi vehje. Nokialla pystyn lähettämään ja vastaanottamaan viestejä, soittamaan ja käyttämään whatsappia, vaikka sekin on todella kömpelö. Tuskaa.

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *