Viimeinkin vapaa

Kaveri neuvoi putsaamaan valkoiset kengät hammastahnalla ja minähän putsasin. Valkoiset vanhat Lacosteni olivat tuhriintuneet elämän menoissa pahasti. Hyvät kengät kyllä, olen tykännyt niistä alusta saakka. Ovathan ne jo tosi kuluneet, mutta hammastahnakäsittelyllä niistä sai ihan kivat oleskelukengät vielä hetkeksi.

Olin aiemmin pessyt kengät koneessa tuloksetta. Sitten yritin pestä niitä käsin Fairylla, mutta ei auttanut sekään suuremmin.

Note to self: Pepsodenttia ja märkä pyyheliina, niillä sain ihan hyviä tuloksia.

Kuvassa oikealla putsauskäsittelyn jo saanut kenkä.


Tänään on ollut laiskottelupäivä.

Kolmen muuttopäivän jälkeen on mukava olla reporankana edes yksi päivä ennen töihin palaamista. Näin kyllä yöllä jo töihin liittyvän painajaisen. Kaikkea kanssa.

Aamulla oltiin iskän kanssa Halikonlahdella. Mainittavia lajeja merimetso, lapasorsat, meriharakka ja mahdollinen räystäspääsky. Pääskystä ei oltu aivan varmoja, muut oli päivänselviä. Silkkiuikkuja oli paljon, samoin tukka- ja punasotkia sekä telkkiä. Uiveloita ei näkynyt enää.

Kuvasin varista, joka päästi lähelle. Voi että, kuinka se on kaunis lintu ja sielukkaan älykäs. Varis olisi upea lemmikki. Meillä Suomessa varikset ovat kauniimpia kuin eteläisessä Euroopassa, jossa ne ovat kokonaan mustia. Siitä pitää osata nauttia!


Kuvasin linturetkellä tietenkin enemmänkin, kuvia täällä, albumin lopussa. Meidänhän piti viettää edellinen yö Teerisaaressa teerien soidinta katsomassa, mutta koiran joutuessa leikkaukseen peruin suunnitelmat. Hän on nyt potilaana ja haluan olla hänen kanssaan kotona mahdollisimman paljon.

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *