Duuniviikko

Käytiin työkaverin kanssa tänään torilla syömässä.

Oli lämmintä ja aurinkoista, ja torilla oli paljon ihmisiä. Minä otin rapu-lohileivän ja mansikkatripin, kaveri kanapatongin ja päärynätripin. Jälkkäriksi kahvit ja mansikkakakkupala puoliksi. On sitä kurjempiakin lounastaukoja tullut vietettyä. Oli tosi mukavaa oikeasti. Tämä on aivan ihana kesä!

Naakka norkosi vieressä. Herttainen pikku killisilmä.
Tämä viikko on ollut työpainotteinen. Työtä, työtä, työtä. Iltaisin televisiota. Onneksi olimme sentään luolalla ystävien kanssa, se toi vähän vaihtelua. Muutoin olen ollut aivan tyhjäpää töiden jälkeen. Kuten tänäänkin. Onneksi televisio tarjoaa ohjelmaa juuri tyhjäpäisille ihmisille. Miehen puolikkaat, Simpsonit, 70's show... Täydellinen aivottoman illan setti.

Aloin jälleen sekoittaa kukkatippoja veteen. Juon aamulla puoli litraa vettä, ja lisään siihen neljä tippaa rescue remedy -tippoja. En odottanut suurta eroa, aloin ottaa niitä lähinnä saadakseni putelin tyhjäksi. Mutta kappas vaan, olen työpäivän aikana paljon virkeämpi ja pirteämpi, tunnen itseni reippaammaksi ja vahvemmaksi. Se tuntuu todella hyvältä. Juuri sellaista buustia olen nyt kaivannutkin.


Fifi on lomalla tän viikon, odottelemassa öljyjen vaihtoa <3

Sain tänään kuulla että pääsen Cheekin Stadion-keikalle elokuussa. Mieltsiä! En ole suurin Cheek-fani, mutta tykkään hänen musiikistaan kyllä. Se on täydellistä ajomusaa ja tiedän, että se toimii erityisen hyvin livekeikoilla. Tunnelma tulee varmasti olemaan aivan mieletön, niin mieletön että tuskin sitä voi edes kuvailla. 40 000 ihmistä... Mieletöntä.

Viime päivinä olen kuunnellut radiosta Isac Elliotin uutta Baby I -biisiä. On ihan käsittämätöntä, että 13-vuotias kaveri kuulostaa tuolta... Laulan sitä biisiä kurkku suorana autossa, ei sitä voi olla laulamatta. Mahtava kipale ja lapsi on soma kuin mikä.

Jos Isacilta on tällaista settiä enemmänkin tulossa niin pakko sanoa, etten meinaa malttaa odottaa. Olisi tosi siistiä päästä hänen keikalleen Norjassa joku päivä... Tai miksi ei Suomessakin, mutta luulen, että Norjassa voisi olla vähän erilaista.

Robiniltakin tulee uusi levy syyskuussa. Voi tätä auvoisuutta ja onnea!


Kommentit

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *