Hyvin meni

Kiitos eduskunta, että saamme Suomeen tasa-arvoisen avioliittolain. Olin todella, todella yllättynyt - iloisesti tietenkin - kun kuulin, että laki meni läpi. Uskoni päättäjiin nousi välittömästi. Hyvä Suomi!

Arkkipiispan kanta sai monet eroamaan kirkosta. Itse voisin nyt harkita jopa kirkkoon takaisin liittymistä, kun alkaa näyttää siltä, että kirkosta on tulossa suvaitsevaisempi ja rakastavaisempi - siis vähemmän tekopyhä. Mikäli siis arkkipiispamme kanta saa kirkon piirissä laajaa suosiota.

Valitettavasti kirkosta eroamisen aalto kuitenkin osoittaa, että edelleen on paljon niitä, jotka eivät halua kirkon olevan suvaitsevainen ja rakastava.

Nautin tästä vapaudesta, jonka uskonnottomuus on minulle tuonut. Minun ei tarvitse katsoa maailmaa kenenkään toisen lasien läpi, ei noudattaa kenenkään toisen perinteitä eikä muutenkaan niiailla minkään uskonnon suuntaan. Saan uskoa omia tuntemuksiani, eikä minun tarvitse uskoa tarinoihin ja sääntöihin, jotka joku muu on keksinyt.

En ole ateisti, ateismikin on oma uskontonsa, mikä herkästi tekee ateistin ajatustavasta omalla tavallaan rajoittunutta.

Saan elää, hengittää ja kokea vapaasti ja olla uskontojen suhteen puolueeton sivustaseuraaja.

Kommentit

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *