Kohta Norjaan

Perjantaiaamu. Taivas pilvessä ja lunta tulee.

Työpäivä edessä, minkä jälkeen kurvaan Norjaan. Laukku odottaa jo valmiina eteisessä ja kamerat on ladattu. Jos tällainen keli jatkuu niin kuvausolosuhteista tulee tosin hiukan erilaiset kuin mitä toivoin, mutta ehkä sen voi kääntää eduksi ja ottaa vähän synkempää fotoa vetokoirista ja yleisestä meiningistä.

Lauantaina päivällä ajan Jäämeren sulia aaltoja katsomaan Lakselvin tuolle puolen. Toivottavasti siellä jossain pääsisi rantaan.

Olin toivonut että saisin vetää upouuden, Ridestoresta tilaamani Dopen takin päälle jo tänä viikonloppuna. Hain takin eilen postista ja kävikin ilmi sen olevan niin iso, että se sopi paremmin miehelle kuin minulle. Mies otti takin vähintäänkin onnellisena vastaan, ja lupasi ostaa minulle vastaavasti uuden takin. Niinpä tilasin eilen illalla tällaisen:


www.ridestore.fi

Löysin tämän, joka on mielestäni todella hieno enkä malta odottaa että saan sen käsiini.

On pakko kehua Ridestorea hiukan. Vitsit miten upeita vaatteita, tilaaminen on helppoa ja vielä myöhään illalla sain tekstiviestin, jossa kerrottiin paketin olevan valmiina lähtöön ja pyydettiin laittamaan myöhemmin vielä viestiä että mitä mieltä olen takista. Alennusmyynnissä olevat tuotteet ovat oikeasti tosi kohtuuhintaisia eikä postimaksua ole.

Dopenkin takki oli niin mielettömän laadukkaan tuntuinen ja täynnä hauskoja ja hyödyllisiä yksityiskohtia, että oli melkeinpä tuskaista todeta sen olevan liian iso ja luovuttaa se miehelle. Mutta onneksi saan sentään ihailla sitä hänen päällään ja eteisen naulakossa, kokonaan en joutunut siitä luopumaan.

Salomonin toppahousut tilasin tori.fi:stä ja sainkin ne jo postissa. Jonain päivänä vielä saan oman kypärän ja lasit, ja kelkkailuun sopivat kengät. Voi vitsit siitä tulee siistiä, vaikka se tietääkin rahanmenoa.

Ja pohjoiseen meininkiin kuuluu päheiden vaatteiden lisäksi tietenkin pohjoisen musiikki.

Eilen löytämäni Duolva Duottarin Mannan geasi soi nyt ripiitillä. Voi elämä miten hieno biisi, julkaistu vasta viime kuussa, kuten koko yhtyeen Da Lea Duolva Duottar -albumikin.

Albumi löytyy Spotifysta, jonne muuten odottelen mielenkiinnolla myös Ailu Vallen uutta levyä 7, joka myös ilmestyi viime kuun puolella. Valle on kotoisin tästä ihan läheltä. En ole miestä itseään vielä tavannut mutta ihmiset kertovat hänen olevan aivan valtavan mukava tyyppi.


Kommentit

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *