Mä Lapissa töitä teen

Ja sen kyllä huomaa että Lapissa ollaan, kun poroja tunkee ovista ja ikkunoista.

Tämä sankari meinasi tulla mökin avonaisesta ovesta sisään, mutta pelästyi pahan kerran kun huomasi mökin olevan varattu ja säntäsi tietenkin autotielle.

Olosuhteiden pakosta tulin Sodankylään pariksi päiväksi tekemään töitä. Kuinka ihanaa tehdä töitä etänä, kun saa olla missä päin Lappia tahansa! Täällä aurinko paistaa ja vesi hohtaa syvänsinisenä.

No jo, tällä kertaa olen Sodankylässä syystä jota en viitsi edes avata. Onhan täällä mukavaa ei siinä mitään, meillä on kotoisa mökki Orakosken alueella joen rannalla. Tämä reissu vain liittyy tapahtumiin joilla voi olla mullistavia ja kauaskantoisia vaikutuksia. Hermo on ehkä aavistuksen koetuksella. Mutta kuten sanoin, sen syistä mahdollisesti lisää myöhemmin.

Rannalla oleva Orakoski Camping on mielestäni kauniimmalla paikalla kuin Sodiksen keskustan kuuluisa Nilimellan leirialue.

On muuten kansainvälistä meininkiä täällä. Porot, venäläiset ja ukrainalaiset elelevät kaikki rinnakkain samalla leirialueella. Ja minä kaiken keskellä, rivgu, joka soittaa saamelaismusiikkia.

Tätä seesteisyyttä kun katsoo niin ei arvaisi kuinka maailmalla myllertää.

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *