Kissa ja muita pihamaan juttuja

Mielenkiintoisia asioita näkee oman kodin ikkunasta.

Aamulla ensimmäiseksi huomasin poroaidan takana seisovan hirven. Puoli tuntia hirvi tuijotti poroaitaa epäuskoisen näköisenä ja täysin liikkumatta. Siitä lähtien se on kulkenut aitaa edestakaisin, polo. Minne lieni matkalla, aita tuli eteen.

Toissapäivänä kaksi lehmää rapsuttivat niskojansa takapihan kuusta vasten ja koira haukkui kimakasti vieressä.

Isolepinkäisiä eli lapinharakoita on ilmestynyt pihapiiriin viime päivinä.

Eilen illalla kissa oli meitä kuistilla vastassa. Vaikka meillä ei edes ole kissaa. Tämä kaveri on aiemmin käynyt talossa sisälläkin tarkistamassa joka huoneen suurella huolellisuudella. Ehkä se haluaisi meidän kissaksi.


Iltaruskot ovat muuttuneet todella upeiksi. Joka ilta aurinko valaisee maailman kirkkaan purppuraisena painuessaan suurten tuntureiden taakse.

Syksyn valot ja varjot ovat ihania.

Alla maisema olohuoneen ikkunasta.


Kommentit

Kirsti sanoi…
Vau, ompa ihana tuo viimeinen kuva ♥
Arvo Malmi sanoi…
Hieno kertomus, jäi vain vaivaamaan saiko kissa kodin? Kaunis kuva lopuksi, olisi toki saanut olla hirven polostakin kuva :D
Kiitos, tunnen kyllä olevani etuoikeutettu kun on akkunasta noin kaunis maisema.
Kissalla on hyvä koti naapurissa ;) Hirvi oli niin kaukana etten tullut ottaneeksi kuvaa.
Maija Hongisto sanoi…
Voi mikä taulu teillä onkaan olkkarissa ja miten se vuodenkierrossa ja eri säillä vaihteleekaan. Todellakin olet etuoikeutettu, kun tuollaista saa katsella oman kodin ikkunasta :) Ihana on myös lukea noita pohjoisen tarinoita täällä etelässä. Kaikki tuntuu siellä olevan kovin erilaista. Nauti kovasti kokemastasi :)

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *