Kännykkäkuvia Lapin keväästä kotinurkilta

Palasimme Norjasta eilen kotiin. Matka oli todella upea, mutta kyllä sellainen lomailu on raskasta puuhaa! Olimme eilen aivan poikki ja tämä päivä onkin mennyt lepäilyyn.

Kävin iltapäivällä lenkillä ja sain huomata kuinka kevät on aivan muutamassa päivässä edennyt ihan huikeasti. Ounasjoen jää on talomme kohdalta jo tummunut ja näkyy siellä yksi sulapaikkakin olevan melko lähellä. Jännittävää nähdä, lähtevätkö jäät rytisten vai sulavatko ne paikkaansa.

Lenkille lähtiessäni pistin Spotifysta Souvarit soimaan. Ai että sieltä tulikin monta ihanaa biisiä koko tunnin kestävän kävelyn aikana. Meinasin suorastaan tikahtua kokonaisvaltaiseen Lappi-tunnelmaan, kun kuuntelin Lapin kesää samalla kun katselin metsän takaa sinisinä kohoavia vaaroja ja kuulin musiikin yli kurkien huutoja jostakin metsän takaa.

Kohta kurkipari lensikin ylitseni, ja sitten tuli vielä yksi, josta sain kännykällä räpsäistyä onnettoman todisteen. Juuri kun sain kännykän takaisin taskuuni, lensi suoraan pääni yläpuolelta laulujoutsen. Kova trafiikki täällä Lapin keväässä! Tunnin kävelyni aikana näin siis kolme kurkea ja yhden joutsenen, vaan en yhtään ihmistä. Täydellistä.

Täytynee viikonloppuna kuvata Lapin kevättä ja luontoa ihan oikeallakin kameralla. Tässä nyt tähän hätään kuitenkin kännykkätunnelmapaloja.

Loppuun todettakoon vielä tärkeä huomautus, että Souvareiden versio Lapin kesästä on ainoa oikea versio kyseisestä hienosta kappaleesta.

Kotitie.Huomaa kuvassa kurki.

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *