Sarvilammit

Käytiin tänään lounastauolla laavulla. Oli ilo huomata, että hyvin lyhyen ajomatkan päässä kotoa on laavu, tai oikeammin puolikota, hyvin helposti saavutettavissa.Nythän kaikki oli lumen alla, mutta sulan maan aikaan paikka on varmasti superkaunis.

Sarvilampien kota on lammen rannalla. Varmaan riittää kesällä hyttysiä. Tai eihän Lapissa ole hyttysiä ollenkaan. Täällä on vain sääskiä.Hanki kantoi, joten lumessa ei onneksi tarvinnut rämpiä. Rannassa kävi kyllä kova puhuri.Kodalle vievän tien risteyksessä oli varoitus, että tie on huonossa kunnossa. Siinä ajettiin kuitenkin pöllirallia, minkä ansiosta tie oli meidän mielestämme ainakin aivan priimakunnossa.

Saa nähdä onko reitti sulan aikaan niin huono, ettei sinne meidän autolla pääse ollenkaan. Toivottavasti ei, meidän taloudessa kun ei ole kuin yksi fillari.Olen tutkinut karttaa tarkasti ja siksi tiedän, että pienen matkan päässä lammen toisella puolella on hyvin kiinnostavalta vaikuttava Sarvikuru. Sitä aion sulan maan aikaan tutkiskella.

Sarvilampien kota on hieno paikka revontulikuvaukseen kirkkaalla säällä. Sen tiedän jo nyt. Kun taivas taas jonain iltana leimahtaa, tiedän, minne suunnata.


Juttu julkaistu aiemmin osoitteessa oleminen.blog.

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä? Voit kirjoittaa minulle yksityisviestin.

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *